Gemeenschap
Gemeenschap
Deel uitmaken van Gods gezin
Dienen
Dienen
Beschikbaar voor God en medemens
Discipelschap
Discipelschap
Leren om te leven zoals Jezus
Evangelisatie
Evangelisatie
Nieuws van Gods genade delen
Aanbidding
Aanbidding
God eren met onze levenswijze

Nacht van gebed

Nacht van Gebed in Tholen. Op vrijdag 21 juni organiseren we weer een nacht van gebed voor de vervolgde kerk wereldwijd. Van 22.00 uur tot ca. 02.30 uur is de Oesterschelp open voor iedereen die mee wil bidden voor onze broeders en zusters in nood. Tijdens het programma wordt aan de hand van filmpjes, verhalen en concrete gebeds-punten, gebeden voor onze vervolgde geloofsgenoten uit diverse landen. In meer dan 250 kerken in Nederland, Vlaanderen, Aruba en Suriname komen duizenden christenen samen om eenparig te bidden. Kom jij ook?

Al maak je maar een deel van deze avond mee, je bent hartelijk welkom. Ga gewoon naar huis als het te laat voor je wordt, kun je niet op tijd komen, val maar in wanneer je kunt. We beginnen te bidden om 22.00 uur. Op 24.00 houden we een half uur pauze met soep en een broodjes, waarna we het gebed voortzetten tot ca. 2.30 uur.

Iedereen die al eerder zo’n gebedsnacht heeft meegemaakt is diep getroffen en enthousiast om mee te doen. Ik zou zeggen: wat houd je tegen. Een paar uur slaap opofferen is een vorm van vasten, vast mee voor hen die snakken naar gemeenschap met broeders en zusters maar er niet toe in staat zijn.

Bid 21 op 22 juni voor vervolgde christenen in De Oesterschelp Simon Linthoutstraat 1a.

Neem voor vragen contact op met: André Wisse, tel. 0166672683

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht

Contact

© 2019 Christengemeente Tholen
Simon Lindhoutstraat 1A
4691 GA Tholen


secretariaat@christengemeentetholen.nl

Navigeren

Volg ons