Eredienst 1-11 (vooraf aanmelden) Maaltijd van de Heer

Spreker deze ochtend is Dirk Lemmens.  Met deze link kun je je tot zaterdag 21.00 uur aanmelden als je de dienst live bij wil wonen. https://www.eventbrite.nl/e/tickets-eredienst-1-november-2020-maaltijd-van-de-heer-119869686459 We vieren de maaltijd van de Heer in aangepaste vorm. In deze eredienst zijn maximaal 30 gemeenteleden aanwezig, en wordt deze ook via livestream uitgezonden.  Bij binnenkomst en verplaatsen binnen de oesterschelp is het dragen van een mondkapje verplicht. Meld je tijdig af als je toch niet kunt, dan kan iemand anders in jou plaats. Dankjewel.

Deze dienst komt ook op deze website te staan onder ‘preken’. Laten we als gemeente blijven bidden dat deze epidemie zal stoppen en dat er in plaats van angst, hoop zichtbaar wordt door onze Heer en Heiland Jezus Christus.