Bijbelstudie ‘Zie, Hij komt’ 6 (& via livestream)

Avond 6. Thema: De grote eindstrijd. Openbaring 12:1 – 19:21.  AANMELDEN VERPLICHT. De studie wordt via livestream uitgezonden vanaf 19.30 uur. Een achtdelige Bijbelstudie serie over het Bijbelboek Openbaring door Wim Grandia. Deze studie gaat niet over het promoten van de volmaakte eindtijdvisie (als die al bestaat), maar wel om − het bewust maken van de tijd waarin we leven − het aanwakkeren van het verlangen naar de wederkomst en − de oproep om ons te heiligen en te reinigen.

Aanmeldlink: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bijbelstudie-over-openbaring-studie-6-de-grote-eindstrijd-131489180679

Sta je op de wachtlijst? Je hoeft niets te missen want de studie is op hetzelfde tijdstip ook online te volgen. Christengemeente Tholen heeft het recht de aanmeldingen aan te passen. Mocht het nodig zijn kunnen we zorgen dat iedereen een keer persoonlijk aanwezig kan zijn bij de studie. Als het enigszins kan/mag schalen we op naar meer dan 30 bezoekers die aanwezig mogen zijn in de zaal. Deze Bijbelstudie wordt ook via livestream (link op website) uitgezonden maar is daarna niet meer beschikbaar.